היינות




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 

סדרת רמון :

קברנה  סוביניון , רמון   2014

הרכב: מכיל 100% קברנה סוביניון  מחלקה בכרם עבדת.

הכרמים: הענבים נבצרו בשעות הבוקר המוקדמות בחלקת קברנה סוביניון בכרם עבדת. הכרם ניטע בשנת 2001 בחוות כרמי עבדת באזור הר הנגב, על קרקע לס, גיר וחרסית, בגובה 700 מטר. הכרם נהנה מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.

מאפיינים: יין אדום יבש. 14% אלכוהול. ליין גוף בינוני-מלא וחמיצות טובה. הצבע סגול חי ועמוק, כמעט אטום. מתקבל ע"י סינון גס, ייצוב ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.

המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. החמיצות תאפשר ליין ללוות מנות בשר עתירות שומן כמו אנטרקוט ואסאדו. הגוף הבינוני-מלא ישתלב נהדר עם פסטות ומאכלי ים.

תאריך מילוי: ינואר  2017 

   

 פטיט ורדו, רמון 2014

הרכב: מכיל 100% פטי ורדו מחלקה בכרם ניצנה.

הכרמים: מקור הענבים בבציר ידני בכרם חלוצה בבעלות היקב, בסמוך למושב קדש ברנע. החלקה ניטעה בשנת 2005 בצדו המערבי של המושב. הכרם גדל על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר. נהנה מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.

מאפיינים:  יין אדום יבש 14% אלכוהול, ליין גוף מלא טאנינים מוצקים, ארומה עוצמתית של פרי  וחמיצות טובה העולה ונעלמת באחת . בפה מתעגל ומלטף, ולעתים נושך ומרפה. סיומת ארוכה. הצבע סגול- שחור, עז ואטום המתקבל ע"י סינון גס, ייצוב ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.

המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. היין מתאים למנות בשר עתירות שומן כמו אנטריקוט ואסדו וישתלב נפלא גם עם קדירות בשר כבש או טלה.

  תאריך מילוי:ינואר 2017

 
 

יין מלבק, רמון  2014

יין אדום יבש.

הרכב: 100% ענבי מלבק שנבצרו מחלקה קטנה מכרם יחידני "שיזף ", בגובה 800 מטר בהר הנגב.

זן המלבק הפתיע אותנו בהסתגלותו יוצאת הדופן לאקלים המדברי, הוא צלח את הפרשי הטמפ´ הקיצוניים ותנאי הגידול הקשים תוך שמירה על מאפייני  הזן

מאפיינים: היין בעל גוף בינוני-מלא, מלא חיות, ארומה משכרת וצבע סגול עמוק ומהפנט . ביין מורגשים טעמי פרי יער שחור בשל, שזיף   ונגיעות טבק ושוקולד מריר. מאופיין בשכבות של טעמים ובשרנות עדינה עם חומציות מאוזנת. יושן 16 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי

המלצות הגשה: - היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. היין ילווה באופן קלאסי מנות בשר עתיר שומן כגון אנטריקוט, צלעות כבש וקדירת טלה, פסטה עם פסטו ותרד 

תאריך מילוי: נובמבר 2016 
 
 

קברנה פרנק רמון , 2013 

הרכב: מכיל 100% קברנה פרנק מחלקה בכרם חלוצה.

הכרמים: הענבים שנבצרו בבציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות מגיעים מחלקה  בכרם חלוצה בבעלות היקב באזור רמת נגב, בסמוך למושב קדש ברנע. החלקה  ניטעה בשנת 2005 בצדו המערבי של המושב. הגפנים גדלות על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר.ונהנות מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.

מאפיינים: יין אדום יבש. ליין  גוף מלא וטאנינים רכים. הצבע סגול אדמדם עז ועמוק המתקבל ע"י סינון גס, ייצוב ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן. ריחות ירקרקים אופייניים לזן, לצד ריחות של פרי אדום טרי ושוקולד. הגוף שלו מרוכז והחמיצות נעימה. טעמי הפרי הבשל מלווים בנוכחות בולטת של חבית ובסיומת אפשר להבחין בטעמי שוקולד, תבלינים ועץ חדש.

המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. היין ילווה באופן נפלא מנות בשר דלות שומן כמו סינטה ופילה. כמו כן ישתלב נפלא עם גבינת סנט מור או גבינת קממבר בשלה.

תאריך מילוי: ינואר  2015