היינות




 
 
 
   
 


 
 
 
 

 
 
 
יינות יקב "רמת נגב"
יקב רמת נגב משלב בין עולמות שונים. ניתן להגדירו כשילוב של עולם חדש עם עולם ישן. שיטת הגידול והפקת היין - עולם חדש כיון שישנה התערבות בתהליך הגדילה של הגפן התאמנו את סביבת הגידול אל הגפן, ע"י השקיה מלאכותית, העשרת הקרקע במינרלים, דשנים ואלמנטים הנחוצים לגפן, ע"י גיזום קפדני ושימוש בציוד מתקדם.
אולם היין המופק מהכרם וסגנונו הנו עולם ישן... בציר מוקדם יותר על מנת לשמור על רמות סוכר ואלכוהול מתונות, ושימור החומצה הטבעית בענב. כך מתקבל יין אלגנטי ונגיש יותר, בעל טאנינים רכים וגוף קל יותר. שימור טעמי הפרי הטבעי ע"י שימוש מבוקר ומאופק בחביות ביחס לעוצמת הפרי.

תהליך ההכנה בכל היינות האדומים זהה:  לאחר הבציר מובלים הענבים אל היקב לתחילת תהליך יצור היין התסיסה מתבצעת במכלי נירוסטה בטמפרטורה קרה על מנת לשמר את הניחוחות ואת טעמי הפרי. עם תום התסיסה היין עובר השרייה קרה על קליפות הענבים למשך כשבועיים על מנת למצות את מירב הארומה והטעמים מהקליפה. לאחר מכן היין עובר שפייה ראשונית ויישון של 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי. בהמשך, היין עובר סינון גס על מנת לשמר את מירב הארומה והטעמים. סיום התהליך הוא בביקבוק ופיקוק בקבוק היין ואחסונו ביקב לתקופה של כשלושה חודשים לפני צאתו לשיווק

  

 מלבק קדש ברנע 2017
 
הרכב:  100% ענבי מלבק

הכרמים: בציר ידני בכרם שיזף בהר הנגב בגובה 900 מ´ מעל פני הים.

מאפיינים: יין אדום יבש. 13.5% אלכוהול. ליין ארומות מרוכזות של פטל שחור ושזיף וטעמים פירותיים מורכבים בהם משתלבים טעמי קפה ושוקולד. הסיומת ארוכה וטובה בלת טאנינים קטיפתיים. היין השביח 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי. 
 
המלצת הגשה:  היין מומלץ לשתיה בטמפרטורה של 16 מעלות. ילווה מאכלי בשר ודגים כיד המלך.
 
תאריך מילוי:  נובמבר 2017 
 
 

 

Blacknet.co.il - בניית אתרים