היינות




 
 
 
   
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
יינות יקב "רמת נגב"
יקב רמת נגב משלב בין עולמות שונים. ניתן להגדירו כשילוב של עולם חדש עם עולם ישן. שיטת הגידול והפקת היין - עולם חדש כיון שישנה התערבות בתהליך הגדילה של הגפן התאמנו את סביבת הגידול אל הגפן, ע"י השקיה מלאכותית, העשרת הקרקע במינרלים, דשנים ואלמנטים הנחוצים לגפן, ע"י גיזום קפדני ושימוש בציוד מתקדם.
אולם היין המופק מהכרם וסגנונו הנו עולם ישן... בציר מוקדם יותר על מנת לשמור על רמות סוכר ואלכוהול מתונות, ושימור החומצה הטבעית בענב. כך מתקבל יין אלגנטי ונגיש יותר, בעל טאנינים רכים וגוף קל יותר. שימור טעמי הפרי הטבעי ע"י שימוש מבוקר ומאופק בחביות ביחס לעוצמת הפרי.

תהליך ההכנה בכל היינות האדומים זהה:  לאחר הבציר מובלים הענבים אל היקב לתחילת תהליך יצור היין התסיסה מתבצעת במכלי נירוסטה בטמפרטורה קרה על מנת לשמר את הניחוחות ואת טעמי הפרי. עם תום התסיסה היין עובר השרייה קרה על קליפות הענבים למשך כשבועיים על מנת למצות את מירב הארומה והטעמים מהקליפה. לאחר מכן היין עובר שפייה ראשונית ויישון של 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי. בהמשך, היין עובר סינון גס על מנת לשמר את מירב הארומה והטעמים. סיום התהליך הוא בביקבוק ופיקוק בקבוק היין ואחסונו ביקב לתקופה של כשלושה חודשים לפני צאתו לשיווק

 

 

נגב  קדש ברנע 2017

הרכב: מכיל 50% קברנה סוביניון  30% שיראז  20% קברנה פרנק.

הכרמים: הענבים נבצרו בבציר ידני בכרם ניצנה  ובכרם חלוצה  ברמת הנגב. הגפנים גדלות על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר ונהנות מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.

מאפיינים: יין אדום יבש. 13% אלכוהול. גוף בינוני .בעל חמיצות רעננה .הצבע ארגמן, עמוק, חי ובוהק המתקבל ע"י סינון היין ייצובו ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.

המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. היין ילווה בצורה נפלאה מנות בשר וגבינות עתירי שומן. כמו כן ישתלב עם פסטות ודגי ים.

תאריך מילוי: יוני 2018

 
 
 
Blacknet.co.il - בניית אתרים