היינות




 
 

 
 

סדרת רמון:

סדרת העל של היקב. סינגל ויניארד.

כל שנה בעונת הבציר נבחרים מכרם קדש ברנע ,חלוצה והכרמים בחוות הר הנגב שיחי הגפנים האיכותיים והמצטיינים שהניבו את הפרי הטוב והמעניין ביותר.

תהליך ייצור היין מתחיל בזמירה ובדילול הגפנים בזמן הגידול על מנת לשמור על יבולים נמוכים שיבטיחו את איכות הפרי. הענבים המובחרים נבצרים בבציר ידני וקפדני בשעות הבוקר הקרירות. ביקב, לאחר המעיכה מתחיל תהליך תסיסה מבוקר למיצוי הצבע והטעם מהקליפות והתירוש. בסיומו, מתחיל תהליך התבגרות ארוך בחביות עץ אלון צרפתי לפרק זמן של 16-18 חודשים ועוד מס´ חודשים בבקבוק. 

 
    
 פטיט ורדו, רמון 2017

הרכב: מכיל 100% פטי ורדו מחלקה בכרם ניצנה.

הכרמים: מקור הענבים בבציר ידני בכרם חלוצה בבעלות היקב, בסמוך למושב קדש ברנע. החלקה ניטעה בשנת 2005 בצדו המערבי של המושב. הכרם גדל על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר. נהנה מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.

מאפיינים:  יין אדום יבש 14% אלכוהול, ליין גוף מלא טאנינים מוצקים, ארומה עוצמתית של פרי  וחמיצות טובה העולה ונעלמת באחת . בפה מתעגל ומלטף, ולעתים נושך ומרפה. סיומת ארוכה. הצבע סגול- שחור, עז ואטום המתקבל ע"י סינון גס, ייצוב ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.

המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. היין מתאים למנות בשר עתירות שומן כמו אנטריקוט ואסדו וישתלב נפלא גם עם קדירות בשר כבש או טלה.

  תאריך מילוי: מאי 2019

 

                                                    לרכישת היין לחץ כאן

 
 
 
 


יצירת קשר




קוד האבטחה שהוזן לא תקין
Blacknet.co.il - בניית אתרים