היינות





 
 

  

סדרת רמון:

 סדרת העל של היקב. סינגל ויניארד.

 כל שנה בעונת הבציר נבחרים מכרם קדש ברנע ,חלוצה והכרמים בחוות הר הנגב שיחי הגפנים האיכותיים והמצטיינים שהניבו את הפרי הטוב והמעניין ביותר.

תהליך ייצור היין מתחיל בזמירה ובדילול הגפנים בזמן הגידול על מנת לשמור על יבולים נמוכים שיבטיחו את איכות הפרי. הענבים המובחרים נבצרים בבציר ידני וקפדני בשעות הבוקר הקרירות. ביקב, לאחר המעיכה מתחיל תהליך תסיסה מבוקר למיצוי הצבע והטעם מהקליפות והתירוש. בסיומו, מתחיל תהליך התבגרות ארוך בחביות עץ אלון צרפתי לפרק זמן של 16-18 חודשים ועוד מס´ חודשים בבקבוק. 

 
 קברנה פרנק  רמון ,  2017

הרכב: מכיל 100% קברנה פרנק מחלקה בכרם חלוצה.

הכרמים: הענבים שנבצרו בבציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות מגיעים מחלקה  בכרם חלוצה בבעלות היקב באזור רמת נגב, בסמוך למושב קדש ברנע. החלקה  ניטעה בשנת 2005 בצדו המערבי של המושב. הגפנים גדלות על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר ונהנות מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.

מאפיינים: יין אדום יבש. ליין  גוף מלא וטאנינים רכים. הצבע סגול אדמדם עז ועמוק המתקבל ע"י סינון גס, ייצוב ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן. ריחות ירקרקים אופייניים לזן, לצד ריחות של פרי אדום טרי ושוקולד. הגוף שלו מרוכז והחמיצות נעימה. טעמי הפרי הבשל מלווים בנוכחות בולטת של חבית ובסיומת אפשר להבחין בטעמי שוקולד, תבלינים ועץ חדש.

המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות. היין ילווה באופן נפלא מנות בשר דלות שומן כמו סינטה ופילה. כמו כן ישתלב נפלא עם גבינת סנט מור או גבינת קממבר בשלה.

תאריך מילוי: מאי  2019 

 
 
 
 
Blacknet.co.il - בניית אתרים