היינות




 
 
 
   
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
יינות יקב "רמת נגב"
יקב רמת נגב משלב בין עולמות שונים. ניתן להגדירו כשילוב של עולם חדש עם עולם ישן. שיטת הגידול והפקת היין - עולם חדש כיון שישנה התערבות בתהליך הגדילה של הגפן התאמנו את סביבת הגידול אל הגפן, ע"י השקיה מלאכותית, העשרת הקרקע במינרלים, דשנים ואלמנטים הנחוצים לגפן, ע"י גיזום קפדני ושימוש בציוד מתקדם.
אולם היין המופק מהכרם וסגנונו הנו עולם ישן... בציר מוקדם יותר על מנת לשמור על רמות סוכר ואלכוהול מתונות, ושימור החומצה הטבעית בענב. כך מתקבל יין אלגנטי ונגיש יותר, בעל טאנינים רכים וגוף קל יותר. שימור טעמי הפרי הטבעי ע"י שימוש מבוקר ומאופק בחביות ביחס לעוצמת הפרי.


 רוזה  קדש ברנע 2018

הרכב: מכיל 100% קברנה פרנק מכרם ניצנה.

הכרמים: הענבים נבצרו  בבציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות ב בכרם ניצנה, בסמוך למושב קדש ברנע. הכרם גדל על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר ונהנה מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.

תהליך ההכנה: היין מיוצר בשיטת "בלאן דה נואר". הענבים עוברים מעיכה ומיד לאחר מכן הפרדה מהקליפות, לשימור הצבע הבהיר של הנוזל הראשוני. לאחר מכן התירוש עובר תסיסה קרה במכלי נירוסטה לשימור מיטבי של ניחוחות וטעמי הפרי. בתום התסיסה היין עובר שפייה ראשונית ולאחר מכם אחסון במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה על מנת למנוע את התסיסה המלולאקטית, לאחר יצובו היין עובר סינון ,ביקבוק ופיקוק .

מאפיינים: יין רוזה יבש. 13% אלכוהול. יין רענן צעיר ופרחוני. בעל מתיקות מעודנת.  הצבע ורוד כתמתם-בהיר , שקוף. מתקבל בעקבות המגע הקצר עם קליפות הענב.יין  מורגשים טעמי אשכולית, פירות יער ואפרסק

המלצת הגשה: היין מומלץ להגשה כשהוא מצונן היטב ל6--8 מעלות. היין ילווה נפלא גבינות כחולות. כמו כן ניתן לשלבו עם מאכלים מתובלים היטב.

תאריך מילוי : ינואר 2019

 
 
Blacknet.co.il - בניית אתרים